Apparatuur

Importeur Halomed voor Nederland en België

Zouttherapie Nederland is officieel distributeur van Halomed in Nederland en België.

U kunt bij ons terecht voor advies omtrent uw plannen met betrekking tot zouttherapie voor bedrijf (praktijk, wellness, sauna), particulier en dier. De ontwikkeling van de halogeneratoren van Halomed is gebaseerd op vele jaren van wetenschappelijk onderzoek. Ook de protocollen met betrekking tot het gebruik van deze apparatuur zijn vastgelegd door de ervaringen in de onderzoeken die zijn gedaan.

Uit onderzoek is gebleken dat DSA (Dry Salt Aerosol) in een gecontroleerde setting de beste resultaten geeft. DSA dringt bijvoorbeeld dieper door in de onderste luchtwegen dan in water opgelost zout. Het is belangrijk om de condities (temperatuur, vochtigheid, grootte en concentratie van zoutdeeltjes) van de zoutkamer gecontroleerd te regelen. Dit alles is door wetenschappelijk onderzoek vastgesteld en dat is de basis van Halomed.

Zie voor meer informatie over Halomed op:

http://www.halomedsaltroom.com/index.php/en/

http://www.halohygiene.com

http://www.halomed.com

en de website van degene die al meer dan 25 jaar onderzoek heeft gedaan naar zouttherapie: http://chervinskaya.com

 

Met Halomed kies je voor:

  • kwaliteit
  • kennis
  • wetenschappelijke basis

HaloSmart01

 

Constante, betrouwbare kwaliteit

De HaloSmart01 is het resultaat van meer dan 20 jaar wetenschappelijk onderzoek in de effecten van de behandeling met de 100% natuurlijke zouttherapie, constante technische product ontwikkeling, en optimalisering van fabricage. Het is een apparaat wat uitblinkt in effectiviteit en kwaliteit van eerdere halogenerators en een betrouwbaar en authentiek natuurlijk microklimaat nabootst.

Met een minimum aan dagelijks onderhoud werkt de halogenerator probleemloos. Het dagelijkse routinematig onderhoud bestaat uit een simpele procedure die slechts enkele minuten duurt. HaloSmart01 eigenaren zullen veel plezier hebben van de constante hoge prestaties van de halogenerator.

Efficiente en Veilige Zouttherapie

Twee sleutelwoorden bepalen de effectiviteit van zouttherapie: de concentratie van Droog Zout Aerosol (DSA, Dry Salt Aerosol) en de grootte van de zoutdeeltjes in de lucht. Beide factoren moeten het natuurlijke klimaat van een zoutgrot nabootsten om de maximale voordelen van zouttherapie te bieden. Al onze halogenerators hebben daarom:

  • Gemiddelde concentratie DSA wordt bestuurd middels een optoelectronische sensor in de zoutkamer
  • Tenminste 80% van de DSA zoutdeeltjes in de lucht is kleiner dan 5 micrometer dankzij het unieke ontwerp en de kwaliteit van de halogenerator
  • Consistente concentratie DSA dankzij de constante snelheid van de molenmessen.

De HaloSmart01 heeft acht vooraf ingestelde programma's en vier zelf te kiezen programma's die de eigenaren van zoutkamers een grote keuzevrijheid geven in het met succes genereren van het gewenste hygiënische en herstellende atmosfeer zoals in zoutgrotten of aan de zeekust op een droge luchtige dag.

 

HaloSPA03

(HaloPrima01)

De HaloSPA03 (HaloPrima01) is ...

....

....

 

HaloCompact

De HaloCompact is....

....

....

....