Disclaimer

Deze website is enkel bedoeld om informatie te geven welke niet gebruikt mag of kan worden voor het stellen van een diagnose of behandelen van welke gezondheidsconditie dan ook. De inhoud van deze website is geen vervanging voor professionele gezondheidsdiensten. Raadpleeg een arts als u gezondheidsklachten heeft. Bezoekers van zoutkamers en gebruikers van zouttherapie raden wij aan hun arts te raadplegen voor de specifiek voor hun eigen gezondheidssituatie in te zetten halotherapie.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor en wijzen uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik van, de verwijzing naar of het vertrouwen op enige informatie op deze site. Hoewel de informatie op de site periodiek wordt bijgewerkt, wordt niet gegarandeerd dat de informatie op deze site correct, volledig of actueel is.

Hoewel onze website links kan bevatten met directe toegang tot andere internetbronnen zoals websites, is Zouttherapie Nederland niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de inhoud van websites van derden die aan onze website zijn gekoppeld. Links van deze website naar sites van derden vormen geen aanbevelingen voor hun producten en diensten door Zouttherapie Nederland.