COVID-19

zouttherapie bij covid

Er zijn al een aantal berichten in de media opgedoken van mensen die met Covid en zelfs Long Covid naar een zoutkamer gaan en daar veel baat bij hebben.

Vaak worden ook longartsen geïnterviewd door een journalist. Meestal wordt er dan gereageerd met “wetenschappelijk bewijs is er niet, maar dit valt wel onder de uitspraak Baat het niet dan schaadt het niet”. Helaas zijn deze longartsen dan niet op de hoogte van de vele wetenschappelijke onderzoeken uit het buitenland, met name het Oostblok. Daar vind je ook de roots van zouttherapie, omdat daar de zoutmijnen zijn. Prof. A. Chervinskaya heeft bijvoorbeeld al meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan. U vindt de link naar haar website elders op deze site.

Wist je dat zouttherapie zoals dat op deze website uitgelegd wordt, in het Oostblok in zeer veel ziekenhuizen een standaard therapie is? Hier in het Westen ondenkbaar vanwege de druk van big pharma.

Zouttherapie is een 100% natuurlijke wijze om klachten ten gevolge van Covid, longontstekingen, verkoudheid, astma, bronchitis, COPD, Cystic Fibrosis (CF) etc. te verlichten of verhelpen. Elders op deze website vindt u meer informatie hierover.

Met de komst van de HaloVita is zouttherapie binnen het bereik van uw eigen huis gebracht. Elk familielid kan nu de weldadige effecten van zouttherapie ervaren. In geval van (Long-) Covid is zouttherapie gebleken een zeer goede hulp te zijn naar verlichting of zelfs herstel van de klachten.