Zoutkamer of zoutgrot

Zoutkamer vs. zoutgrot

Er wordt gesproken van Halotherapie (zouttherapie) als er gebruik gemaakt wordt van DSA (Dry Salt Aerosol) en wordt gekenmerkt door een aantal specifieke kenmerken:

  • De ruimte wordt automatisch gecontroleerd en bijgestuurd op temperatuur en vochtigheidsgraad
  • Er zijn geen verontreinigingen in de lucht
  • De zoutdeeltjes zijn zeer fijn vermalen (80% kleiner dan 5 micron)
  • De concentratie van zoutdeeltjes wordt automatisch geregeld middels een sensor

De benaming van de door de mens gemaakte ruimtes waarin de halotherapie gegeven wordt is niet echt relevant, maar is inmiddels bekend onder namen als “zoutkamer”of “zoutgrot”. Het verschil tussen beide is in feite slechts het decor van de inrichting en architectuur die de ambiance van de ruimte creëren.

U kunt bij ons terecht voor advies en ontwerp tot en met de uitvoering van uw plannen. Neem contact  met ons op voor meer informatie.

Particulier

Een eigen zoutkamer voor bij u thuis… een droom die uitkomt.

Als je luchtwegklachten of huidproblemen hebt en je weet van gekkigheid niet meer wat je moet doen om verlichting van je klachten te krijgen, is een eigen zoutkamer het overwegen waard.

Zoals de moeder van Philip, die Cystic Fibrosis heeft en zij alles heeft geprobeerd om zijn conditie te verbeteren. Dat lukte pas toen zij naar een zoutkamer ging met hem. Hij leefde helemaal op, werd weer vrolijk. Wat wil je ook, als de ademhaling door zouttherapie zo verbetert, begin je ook weer te leven! Bekijk het filmpje en kom erachter dat dromen uit kunnen komen!

Wij helpen en adviseren u bij het verwezenlijken van die droom! Neem contact op voor een afspraak!

 

En nu is het nóg makkelijker, en vele malen voordeliger(!), om bij u thuis zouttherapie te doen. De HaloVita is namelijk exact hiervoor ontworpen. Gewoon op de keukentafel of in een kleine speelkamer, of in een pop-up tent. Simpel!

Klik op de foto voor meer informatie over zouttherapie bij jou thuis.

Contact

Neem snel contact om voor meer info of afspraak!