Wellness

Wellness en Sauna Vernieuwd

Wellness en Sauna bedrijven zijn in de afgelopen tientallen jaren uitgegroeid tot grote aanbieders van rust en ontspanning en een goed gevoel. Deze branche kent onder andere de zoutsauna, veelal opgebouwd uit himalaya zoutbrokken of -stenen, waarin de kachel een aangename temperatuur verzorgt en het zout het klimaat verzacht. De negatieve ionen spreiden zich uit in de sauna en voor velen is dit de favoriet vanwege de eigenschappen van het zout en de combinatie met klimaat en temperatuur in de himalayasauna.

Een zoutkamer of zoutgrot is hier een prachtige aanvulling op, welke door klanten bijzonder wordt gewaardeerd. Hier is de temperatuur lager dan in de sauna, en de lucht wordt gevuld met microscopisch kleine zoutdeeltjes. Deze zorgen voor een bijzonder aangenaam gevoel omdat het ademen weer vrijer wordt en de huid verzacht. Het voelt nog beter dan een dag aan zee, in dit geval dan dicht bij huis!

Speciaal voor de wellnessbranche heeft Halomed apparatuur beschikbaar om het de klant nog meer naar de zin te maken. Het maakt uw bedrijf nog weer aantrekkelijker om terug te komen, al is het alleen maar voor de zoutkamer of zoutgrot. Een uurtje ontspannen, goed om het immuunsysteem te ondersteunen en eventuele ademhaling- long- en huidklachten te verzachten. Vrij ademhalen en een mooie huid, een gezond gevoel!

Bel nu voor een afspraak!