HaloSmart01

HaloSmart01

 

Constante, betrouwbare kwaliteit

De HaloSmart01 is het resultaat van meer dan 20 jaar wetenschappelijk onderzoek in de effecten van de behandeling met de 100% natuurlijke zouttherapie, constante technische product ontwikkeling, en optimalisering van fabricage. Het is een apparaat wat uitblinkt in effectiviteit en kwaliteit van eerdere halogenerators en een betrouwbaar en authentiek natuurlijk microklimaat nabootst.

Met een minimum aan dagelijks onderhoud werkt de halogenerator probleemloos. Het dagelijkse routinematig onderhoud bestaat uit een simpele procedure die slechts enkele minuten duurt. HaloSmart01 eigenaren zullen veel plezier hebben van de constante hoge prestaties van de halogenerator.

Efficiente en Veilige Zouttherapie

Twee sleutelwoorden bepalen de effectiviteit van zouttherapie: de concentratie van Droog Zout Aerosol (DSA, Dry Salt Aerosol) en de grootte van de zoutdeeltjes in de lucht. Beide factoren moeten het natuurlijke klimaat van een zoutgrot nabootsten om de maximale voordelen van zouttherapie te bieden. Al onze halogenerators hebben daarom:

  • Gemiddelde concentratie DSA wordt bestuurd middels een optoelectronische sensor in de zoutkamer
  • Tenminste 80% van de DSA zoutdeeltjes in de lucht is kleiner dan 5 micrometer dankzij het unieke ontwerp en de kwaliteit van de halogenerator
  • Consistente concentratie DSA dankzij de constante snelheid van de molenmessen.

De HaloSmart01 heeft acht vooraf ingestelde programma’s en vier zelf te kiezen programma’s die de eigenaren van zoutkamers een grote keuzevrijheid geven in het met succes genereren van het gewenste hygiënische en herstellende atmosfeer zoals in zoutgrotten of aan de zeekust op een droge luchtige dag.

 

Realtime gecontroleerde zoutkamer atmosfeer

Eigenaren van zoutkamers weten dat het een hele uitdaging is om tijdens sessies de droog zout aerosol (DSA = Dry Salt Aerosol) concentratie consistent te houden in de zoutkamer. De atmosfeer in de zoutkamer wordt door vele factoren beïnvloed: de grootte van de zoutkorrels die in de halogenerator komen, vocht in de zoutdeeltjes, condities van de luchtleidingen, luchtvochtigheid, temperatuur en luchtverversing.

 

 

 

     

Halomed's apparatuur controleren de concentratie aerosol in zoutkamers en bieden mogelijkheid de condities in zoutkamers realtime te besturen op een touchscherm op de voorkant van de halogenerator.