Philip’s Cystic Fibrosis (taaislijmziekte) verlichten

Zoutkamer als speelkamer

Philip heeft Cystic Fibrosis. Taaislijmziekte in de volksmond. De reguliere medische wereld heeft hier vrijwel geen antwoord op, lees behandeling voor. Als er wel iets te vinden is, dan kost dat tonnen per kind per jaar. En als we dan even niet over het geld praten, maar over de last die het kind heeft van de behandelingen, dan kan een verlichting heel eenvoudig zijn met een eigen zoutkamer als speelkamer, maar wel effectief.

Bekijk het filmpje over het bouwproject voor Philip, waarin zichtbaar wordt hoe eenvoudig het kan met het bouwen van een saunahok als speelkamer. Zonder sauna apparatuur, mét halogenerator! Philip is weer vrolijk, speelt lekker met zijn vriendjes in “zijn” zoutkamer en heeft een aanmerkelijk betere conditie.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis, voor jou kind? Daarvoor hoeft het overigens niet aan taaislijmziekte te lijden, het is ook bijzonder werkzaam bij kinderen met een lage weerstand, astma, bronchitis. Neem contact op voor meer info, je doet jezelf en vooral je kind er een enorm plezier mee! Stel je voor, een eigen speelkamer ombouwen tot zoutspeelkamer, of een aparte speelkamer maken zoals voor Philip, een droom komt uit voor je lieveling!

 

Philip’s zoutspeelkamer